Семинар по разработка и монетаризация на мобилни приложения за вашия бизнес – Mobile Challenges

Настоящето на мобилните технологии

Всеки е наясно за темпа, с който се развиват технологиите в наши дни, в частност мобилните устройства. До преди 5 години телефонът служеше за разговор и получаване на съобщения, а днес това е последното, което правим с него. Преди 3 години Apple представи първия истински таблет – iPad и това още повече ускори навлизането на тези технологии в нашето ежедневие.

Бъдещето на мобилните технологии

Отминава времето, когато човек сяда на компютъра, вкъщи или в офиса, и проверява дали онова, за което си мисли го има в интернет, днес на първо място използваме мобилния си телефон или таблет за това. Налични са хиляди приложения за големите операционни системи – Android, iOS, BlackBerry и Windows Phone, които улесняват ежедневието ни. Ако нещо липсва като готово приложение, то почти сигурно съществува като мобилна версия в интернет.

Семинар Mobile Challenges

Семинарът Mobile Challenges ще се проведе на 28ми този месец (май 2013) в София, това е уникална възможност за всеки да провери своето ниво на тема “мобилни технологии” и тяхната връзка с бизнеса в наши дни.

Често ми пишат клиенти, които ми казват – “искам мобилно приложение, което да прави …”. За съжаление малко от тези клиенти знаят какви възможности има на практика едно такова приложение. Семинарът Mobile Challenges е прекрасна възможност за собствениците на бизнес и маркетинг специалистите да видят какво всъщност е едно мобилно приложение, какъв е процесът на разработката му и какви са ползите от дадения подход.

От друга страна аз като програмист имам нужда да открия нови начини да монетаризирам своите продукти, лекцията, която присъства в семинара на тема AdMob е нещо, което живо ме интересува, защото в България това единственият начин за печелене от Android.

Семинар Mobile Challenges

Семинар Mobile Challenges

План и провеждане на семинара Mobile Challenges

Семинарът ще се проведе на 28.05.2013г. в зала „София“ на Интерпред СТЦ. Регистрацията за събитието започва в 8:00, а първата лекция е с начален час 9:05.

Цена за ранна регистрация до 22.05.2013 е 120лв, като в нея са включени освен удобна среда за провеждането на подобен тип семинар и вода, кафе, чай, както и различни изненади и награди от спонсорите и лекторите. От 23ти цената на билета ще бъде 160лв.

Пълен план на семинара може да откриете на страницата на Mobile Challenges.

Директно може да използвате връзката за регистрация – регистрация за семинара Mobile Challenges.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s