Приложение за Android BG Quiz – Загадки и игри за ума

Мобилно приложение за свободното време

Приложение за Android - BG Quiz

Приложение за Android – BG Quiz

Едно от най-популярните български приложения, които се разпространяват свободно в Google Play, е BG Quiz. То е разработено от компанията 3M-APP-TEAM, които също поддържат някои доста интересни и забавни игри на български.

Приложението е изключително лесно за работа – липсват изисквания за регистрации и други подобни. Налични са много въпроси, на които потребителите могат да отговарят в рамките на 30 секунди. Въпросите също така са разделени на отделни категории и всяка следваща е с нарастваща трудност. Има възможност за промяна или спиране на времето за отговор.

Начален екран на приложението BG Quiz

Начален екран на приложението BG Quiz


Приложението предлага различни теми

Приложението предлага различни теми


Верен отговор в BG Quiz

Верен отговор в BG Quiz

Технологиите зад BG Quiz

Явно е, че приложението BG Quiz е разработено за операционната система Android, която е с отворен код и всеки свободно може да я променя и надгражда. За мен беше лесно да позная библиотеката, която се използва в приложението за изграждане на потребителския изглед, а именно Sencha Touch. Аз самият съм разработвал няколко проекта с нея и въпреки трудностите, които съм изпитвал пазя най-добри чувства към Sencha Touch.

Предполагам, че в комбинация със Sencha Touch авторът е използвал и PhoneGap, който осигурява добра съвместимост между Android и Sencha Touch в т.н. хибридни приложения.

Бъдеще на BG Quiz

Пожелавам на приложението BG Quiz много творчески успехи, екипът вече е постигнал много с настоящата разработка. Доста проблеми и бъгове вече са отстранени, за което свидетелства нарастващият брой инсталации и позитивните коментари, които се нареждат един след друг за приложението. Аз лично очаквам добавяне на възможност за споделяне на резултатите от играта във Facebook, което ще направи още по-зрелищно използването на приложението.

Приложението BG Quiz може да свалите безплатно от магазина за мобилни приложения Google Play – BG Quiz.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s