Jelly Beans за HTC Desire

От няколко месеца използвам Android смартфон HTC Desire, най-голямото предимство на телефона е, че при пускането си на пазара преди повече от година беше устройство от най-висок клас. Разликата, която има сравнен с бюджетния модел Wildfire S е доста значителна и съм много щастлив от направения избор.

Голямо предимство за модела – Desire е наличието на много варианти на операционната система, които се разработват от програмисти по целия свят. Дори в момента използвам ОС версия 16 т.н. Android Jelly Beans, нещо, с което малко на брой телефони могат да се похвалят. Ромът е разработен от програмиста Elk759, който може да откриете на сайта му – Jelly Bean ROM | CyanogenMod10

Дори за най-големият проблем на телефона – малкото налична вътрешна памет, има доста практично решение – инсталиране на РОМ версия с приложението App2SD, което дава възможност да се използва sd картата като допълнителна памет за инсталация на мобилни приложения. Аз си оставих 256мб, които са ми достатъчни за най-важните и използване от ме приложения.

Advertisements

One thought on “Jelly Beans за HTC Desire

  1. Pingback: Мобилно приложение Angry Birds Star Wars | Михаил Боянов Великов

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s