В търсене на нов смартфон

Усещам, че е време да сменя античния си телефон – китайски модел, който работи с две сим карти и през последните повече от три години е най-сериозния телефон, който съм използвал.
Наскоро продадох Android устройството си – Samsung Galaxy Tab P1000, което притежавах почти година. За времето, през което го използвах се докоснах до Android OS и цялата мобилна еко система. Запознах се с доста приложения, както български, така и чуждестранни. Също така го използвах за разработката на дипломната си работа, която е на тема Android OS и мобилни приложения.
В момента обмислям да си взема ново Android устройство, което да ми позволи да съм в крак с нови мобилни приложения на пазара и същевременно да улесни обучението ми в тази сфера. Интересно е, че през последните няколко седмици Motorola се появиха на моя хоризонт, моделите им са изчистени, прости, рекламират се малко и благодарение на това са сравнително евтини.
Голямата дилема за мен е дали да си взема Android смартфон, който има двуядрен процесор и на него вярви всяко ново мобилно приложение, както и новата версия на ОС. Такъв модел е Motorola Atrix. От другата страна стои Motorola Defy – отново семпъл модел, който блести единствено с цената си – двойно по-евтин от по-горния модел.
И двата ще ми помогнат да разглеждам всяко ново мобилно приложение и да съм в крак с молината еко система, въпросът е дали съм достатъчно богат да си купувам евтини неща. 🙂

Advertisements

One thought on “В търсене на нов смартфон

  1. Pingback: Намерих ли си мобилен телефон? | Михаил Боянов Великов

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s