Образование

Началното си образование завърших в СОУ “Св. Климент Охридски” гр. Дългопол, общ. Дългопол, обл. Варна. Само по себе си това не е голямо събитие, затова няма да му обръщам особено внимание.

След 7ми клас кандидатствах и успешно бях приет в МГ “Константин Величков” гр. Пазарджик. Там завърших своето основно и средно образование – съществен успех е завършването на средното ми образование с пълно отличие.

Като цяло гимназията ми даде доста добра подготовка както в профилирането предмети – Математика, Информатика и Английски, така и в останалите предмети, част от държавните изисквания за образование.

Като всеки щастлив абитюрент бях твърдо решен да стана студент, желанието ми беше едно-единствено – Компютърни Системи и Технологии в ТУ – Варна. За моя голяма радост се представих отлично още на предварителния изпит по математика и кандидатстудентската кампания за мен приключи на 21 Май, когато излязоха резултатите от изпита – имах пълно отличие.

Четирите години в университета минаха бързо и неусетно под знака на съчетанието между следване и работа. Като цяло не съм останал с добри впечатления от следването си, за което голяма заслуга имат милите преподаватели от ТУ – Варна, особено Миленчо!

През Юни 2011 успях да се дипломирам с отличие и гордо мога да се титулувам инж. Михаил Боянов Великов.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s