Мобилно приложение How to Make Sushi

Преди няколко дни завърших първата версия на своето ново приложение – How to Make Sushi, което е разработено с идеята портебителите да имат бърз и лесен начин да научат основните стъпки в приготвянето на известния японски деликатес.

В приложението How to Make Sushi ще откриете лесни стъпки как да приготвите в домашни условия най-разпространените видове суши. Освен необходимите продукти, към всяка рецепта има добавени приятни рисунки, които да ви напътстват през процеса на приготвяне.

Технологии в How to Make Sushi

Приложението е разработено с помощта на библиотеката за мобилни приложение (framework) Sencha Touch. Въпреки лошите отзиви, които се появиха за технологията през последните няколко месеца сметнах, че с нейна помощ бързо и лесно ще успея да разработя идеята си.

Бъдещо развитие на How to Make Sushi

В момента приложението се разпространява през пазара на Google за Android – Google Play, като в момента работя над версия за iPhone и iPad (iOS), паралелно с нея разработвам версия за Windows 8 устройства.

Изглед на приложението

Начална страница How to Make Sushi

Начална страница How to Make Sushi


How to Make Sushi - съставки да суши ориз

How to Make Sushi – съставки да суши ориз

Първа стъпка в How to Make Sushi

Първа стъпка в How to Make Sushi

Ако нямате Android устройство или просто искате да разгледате приложението без да го инстралирате от Google Play може да използвате уеб версията – How to Make Sushi, има браузъри, които не поддържат библиотеката – препоръчвам ви да използвате Chrome или Safari.

Версията за Android, която може да използвате директно на вашия смартфон без да зависите от интернет връзката си може да намерите на този адрес – How to Make Sushi в Google Play.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s