Кариера

Работя от както се помня!

Израстнал в малкия град, както се шегувам – “на село”, от малък съм свикнал с работата и никога не съм се страхувал от нея, а с радост съм посрещал всяка следваща задача.

За пръв път работих като общ работник в Дългопол в цех за паркет, тогава бях все още на 15 години и си уплътнявах лятото. Същото лято изкарах курс за сервитьор-барман с цел през следващата година да работя “в цивилизацията”.

През следващото лято бях нает като сервитьор от Релакс Клуб АД, изкарах доста приятно в компанията на тогавашния персонал.

Следващият ми работодател беше Клас-Спорт, фирма известна с търговското име “Клас Пиле”. Две години работих като дюнерджия и пицар, успях да добия добри познания по обработката на храна и считам себе си за доста добър готвач.

През 2008 година започнах работа в Еко Тур Инвест ЕООД в град Дългопол, за пръв път работих по специолността си – а именнто като ИТ специалист. Основните ми задължения бяха поддържане на наличните компютри в офисите на фирмата, обработка и създаване на различни отчети.

През 2010 година за кратко бях младши програмист в ДриймХоум, където нещата не потръгнаха и бях освободен след 2 месеца работа. За краткото време успях да придобия основни понятия по PHP, Zend Framework, jQuery, MySQL.

През Юни 2010 бях нает на длъжност уеб програмист в ESS Group – компания с чуждестранен капитал, с голям офис във Варна – фирмата е известна като Taxback.com.

2011 година се оказа важна за мен – направих важна стъпка в моето професионално развитие и смених местоработата си. Новата фирма е регистрирана като Еко Клийн БГ, а в световен мащаб е известна като 1st Online Solutions. Поглеждайки назад след тези няколко месеца виждам, че изборът беше правилен, тъй като ми дава нови възможности за реализация и израстване.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s