Интереси

Изглежда, че тази тема ми е най-трудна – последните четири години интересите ми са свързани основно с компютрите, в частност с програмирането.

Преди да започна да следвам бях си изградил мнение, че искам да стана системен администратор, с годините осъзнах, че програмирането ми допада доста и реших да се насоча към него.

Голяма моя страст е баскетбола, от както се помня съм фен на Майкъл Джордан, въпреки, че не гледам редовно мачове винаги ми става мило, когато получа възможност да се насладя на “академичния” спорт. Като ученик се опитах да поиграя в училищния отбор, но по стечение на обстоятелствата не успях да изпълня “мечтите” си.

Благодарение на моята много добра приятелка – Мирка, открих в себе си желание да чета книги и последните години ми се случи на няколко пъти да бъда наречен “последният човек, който чете книги”. Основно си падам по фантастика и в частност – фентъзи. Два пъти съм чел Властелинът на пръстените на Толкин и съм на мнение, че е най-великата книга на света, прочетох и Децата на Хурин и Хобитът на същия автор, но “Властелинът” е номер 1.

Последните години се запалих по поредицата на Стивън Ериксън – Малазанска книга на мъртвите и стигнах до девета от десет книги.

Наскоро прочетох първите две книги от поредицата “Песен за огън и лед”, по които HBO направиха филм през пролетта – Игра на тронове. Книгите са страхотни, дори ми се наложи да се спра с четенето, защото бяха започнали да ми въздействат прекалено – не можех да спра да мисля за тях.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s